10 Şubat 2022

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K Robin Wasserman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Robin Wasserman
Çevirmen: Robin Wasserman

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robin Wasserman olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K TIKLA PDF İNDİR !

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K Yazarı Kimdir ?

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K yazarı Robin Wasserman 'dır. Robin Wasserman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K PDF indir oku

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K TIKLA PDF İNDİR !

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Kırılmış'ın bittiği yerden iki ay sonrasında Lia başladığı yere geri dönmüştür yeniden: evine dönüp kusursuz bir evlat gibi davranmaktadır. Ne kadar bu role kendini alıştırsa da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Lia, mekaların yüzü ve BioMax'in gelecek vaat eden teknolojisinin poster kızı haline gelmiş, hayatını, dünyayı kendisinin ve kendisi gibi olanların insanlar kadar var olmayı hak ettiklerini ikna etmeye adamıştır. Planlar, Jude'un BioMax'in elinde bulundurduğu teknolojiyi vahşi bir kötülük için kullandığını öğrendiğinde yeniden bozuluyor. Ve Lia, meka olmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili şok edici gerçeği öğrendiğinde, asla geri adım atamayacağı bir karar verir.

Bakalım hayat,

Lia Khan'a daha ne gibi sürprizler hazırlamaktadır? Robin Wasserman'ın dünyada büyük yankı uyandıran "Soğuk Uyanış" serisinin son kitabı olan Parçalanmış Lia Khan ve arkadaşlarının hayatta kalma mücadelesiyle şaşırtıcı bir final yapıyor.

Yayına Hazırlayan:Handan Kılıç

Kapak Tasarım :Başak Yaman Yeroğlu

Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K TIKLA PDF İNDİR !Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Parçalanmış-Soğuk Uyanış Serisi 3.K, Robin Wasserman

Yorum Gönder