4 Şubat 2022

Otuzunda Kadın Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,69 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Honore de Balzac

Otuzunda Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve Ema Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Otuzunda Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Otuzunda Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Otuzunda Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Otuzunda Kadın Yazarı Kimdir ?

Otuzunda Kadın yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Otuzunda Kadın PDF indir oku

Otuzunda Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ema Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Otuzunda Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Otuzunda Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Parislilerin de caddeleri çamursuz, gökyüzünü bulutsuz gördükleri güzel günler olur. İşte, 1813 nisanı başlarında bir pazar sabahı, o günün böyle güzel günlerden biri olacağını haber veriyordu.

Öğle üzeriydi. Oldukça oynak iki at koşulu, iki tekerlikli gösterişli bir araba, Castiglione Caddesi'nden gelip Rivoli Caddesi'ne döndü. Feulliants Seddi'nin ortasında yeni açılan parmaklıklı kapının önünde dizili arabaların arkasında durdu. Bu hafif arabayı, görünüşü kaygılı, hastalıklı bir adam sürüyordu. Adamın kırlaşmaya başlamış saçları kafasını yarım yamalak örtüyor, onu erken yaşlanmış gösteriyordu.

(Kitabın İçinden) .

BALZAC

Balzac'ın romanlarındaki gerçeklik, yaşamındaki olaylardan kaynağını alır.

Para hırsı, ünlü olma isteği, evlat sevgisi, özlem, aşk, ekmek kavgası...

Her zaman borç içerisinde olması, borçlarını ödeyebilmek için devamlı yazmak zorunda kalması, eserlerinin sayısını yükseltirken edebî yanını da zenginleştirmistir.

(Tanıtım Bülteninden)

Otuzunda Kadın TIKLA PDF İNDİR !Otuzunda Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Otuzunda Kadın, Honore de Balzac

Yorum Gönder