4 Şubat 2022

Hodbinler Saruhan Doğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,9 TL
Yazarı: Saruhan Doğan
Çevirmen: Saruhan Doğan

Hodbinler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saruhan Doğan olan ve Hayykitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hodbinler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hodbinler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hodbinler TIKLA PDF İNDİR !

Hodbinler Yazarı Kimdir ?

Hodbinler yazarı Saruhan Doğan 'dır. Saruhan Doğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hodbinler PDF indir oku

Hodbinler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayykitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hodbinler TIKLA PDF İNDİR !

Hodbinler TIKLA PDF İNDİR !

"…bu düşleyiş, olmayan bir dünyaya biteviye yapılan bu seyahatler, artık gerçek hayatın yerini alan bir yaşayış, aynen mehtap ışığında parlayan suları zümrüt bir ayna, o suya elini daldırdığında parmaklarının ucundan damlayan taneleri ise o zümrütten kesilmiş birer mücevher zannedip de tutmaya çalışan hayalperestin beyhude çırpınışı misali bir kayboluş olmuştu. Ben ise ellerimle sebebiyet verdiğim bu mahvoluşun şimdi acılı bir seyircisi olmaktan öteye gidemeyen bir hiçtim işte. Bir hiç, muğlak, titrek bir hayalet, soluk bir gölge."

Hodbinler… Bir hayalde yaşayıp ölecek olsalar bile hayalden de, hayattan da zevk alamayanlar, nereye baksa kendini görenler, o hüzünlü mağrurlar…

Türkçe edebiyatın zengin mirası üzerine kurulmuş mükellef bir sofra, gülünesi bir sürükleniş, acıklı bir parodi, bir aşk, ihtiras ve ihanet nümayişi... Üslubu kaybettiğimiz bir zamandan, o zamana ait hayatlardan akseden bir tebessüm, lisanı eski güzel günlerin lisanına istihza dolu bir gönderme.

Hodbinler, dil zenginliği, kurgusu ve her satırına sinmiş hicviyle okuru büyüleyecek. Ustalığını daha ilk romanında ortaya koyan Saruhan Doğan, Türk romanında iddialı bir sayfa açıyor!

(Tanıtım Bülteninden)

Hodbinler TIKLA PDF İNDİR !Hodbinler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hodbinler, Saruhan Doğan

Yorum Gönder