6 Şubat 2022

Öp ve Anlat Alain De Botton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,26 TL
Yazarı: Alain De Botton
Çevirmen: Çiğdem Akpınar

Öp ve Anlat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alain De Botton olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öp ve Anlat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öp ve Anlat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öp ve Anlat TIKLA PDF İNDİR !

Öp ve Anlat Yazarı Kimdir ?

Öp ve Anlat yazarı Alain De Botton 'dır. Alain De Botton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Öp ve Anlat PDF indir oku

Öp ve Anlat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öp ve Anlat TIKLA PDF İNDİR !

Öp ve Anlat TIKLA PDF İNDİR !
Çoğunlukla zengin ya da ünlü kişilerin hayatları biyografi olarak yayımlanır. Biyografi yazarının, kaleme aldığı kişiyi tanıması gerekmez, hatta bu kişi büyük olasılıkla uzun zaman önce yaşama veda etmiştir. Klasik biyografi kalıplarına cesurca karşı çıkan bu kitapta Botton, "mahrem" bir ilişkiye girdiği, "sıradan" bir kadın olarak nitelendirilebilecek, hala "yaşama veda etmemiş" sevgilisini zekice kurgulanmış özgün bir anlatımla okura sunuyor.

Botton'un baştan çıkarıcı anlatımı kendimize daha az yabancılaşmamızı sağlıyor.
- Julian Loose, Sunday Times-

Ustalıkla, hatta bilgece kaleme alınmış bu romanı okurken yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmayacak.
- The New Yorker-

Biyografide nesnellik arayışına zekice bir karşı koyuş.
- James Atlas, Vogue-



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Öp ve Anlat TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2008

fazlasıyla sıkıcı

Bu kitabı okumak sadece vakit kaybı...


26.03.2007

Değişik

Biyografi olarak değişik bir kurguya sahip, mizahi dille süslenmiş sıradan bir hayat. Ancak yazarın diğer kitapları gibi sarmadı. Yine de Alain de Botton hayranlarına tavsiye ederim.


13.08.2002

Keyifli bir egzersiz

Kitabı satın aldığımda, 'Proust Hayatınızı Nasıl Değiştirebilir' ile biyografi yazarlığı tescillenen Alain de Botton'un klasik biyografi kurallarının dışına çıkıp farklı birşeyler denemeye karar vermesi ve bunu da aynı zamanda sevgilisi olan sıradan bir kadının biyografisi üzerinde gerçekleştirmesi bana oldukça oldukça riskli görünmüştü.
Lakin, sıkıcı denebilecek kadar sıradan yaşamı olan bu kadının biyografisini hikaye tadında anlatırken, ince ince de okuyucuyu klasik biyografi hakkında bilgilendiren yazar, işin içine biraz da kendini katınca, sıkıcılıktan çıkıp keyifli bir kitaba dönüşüyor elinizdeki. Biyografi okuyucuları için keyifli bir egzersiz

Öp ve Anlat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Öp ve Anlat, Alain De Botton

Yorum Gönder