14 Şubat 2022

Önceki Günün Adası Umberto Eco Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Umberto Eco
Çevirmen: Kemal Atakay

Önceki Günün Adası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Umberto Eco olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Önceki Günün Adası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Önceki Günün Adası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Önceki Günün Adası TIKLA PDF İNDİR !

Önceki Günün Adası Yazarı Kimdir ?

Önceki Günün Adası yazarı Umberto Eco 'dır. Umberto Eco yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Önceki Günün Adası PDF indir oku

Önceki Günün Adası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Önceki Günün Adası TIKLA PDF İNDİR !

Önceki Günün Adası TIKLA PDF İNDİR !
"Önceki Günün Adası", batan bir gemiden kurtulup bir başka gemide "karaya" çıkan "Roberto de la Grive"in öyküsü. On yedinci yüzyılda geçen bu öykü, Roberto'nun sevdiği kadına yazdığı mektuplar ve gemide tuttuğu notlarla ulaşıyor bize. Roberto'nun ıssız gemide geçirdiği günler boyunca eski yaşantısıyla ilgili anımsamaları, bir dönemin siyaset, sevgi, bilim, toplum yaşantılarını yeniden kurarak, tarih, toplum, insan ilişkilerini değerlendirmemizi sağlıyor. Üç aşamalı bir anlatı piramidiyle (Yazar / Roberto / Roberto'nun mektuplarını yorumlayan Anlatıcı) bize ulaşan öykü, bir yandan gizemli izler bırakarak sürekli Roberto'dan kaçan bir Davetsiz Konuk'un varlığıyla gerilim kazanırken, bir yandan da hem birinci elden tarihsel anlara ve mekanlara ulaşabiliyor, hem de Anlatıcı kanalıyla on yedinci yüzyılla yirminci yüzyıl arasında karşılıklı bakış açıları oluşturuyor. Daha önce Can Yayınları arasında çıkan "Gülün Adı" ve "Foucault'nun Sarkacı" adlı romanlarından tanıdığımız Umberto Eco'nun imgeler / sözcüklerle ve her zamanki ustalığıyla yarattığı dünyaları değerlendirmek, tadına doyulmaz bir okuma zevki.



Sayfa Sayısı: 432

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Önceki Günün Adası TIKLA PDF İNDİR !

11.09.2019

GÜLÜN ADI

Umberto Eco nun gülün adı adlı romanı bence edebiyat tarihinin 1 numarası


28.02.2019

Ben kimim?

Önceki Günün Adası Umberto Eco ile tanışma kitabım. Yeni bir yazar okumaya başladığımda çok heyecanlanırım ve açıkçası kitabın ilk başlarında kendimi tamamen kitaba ve yazarın üslubuna bırakamam. Çok samimi arkadaşlarımızla tam olarak hangi an samimi olduğumuzu hatırlamayız ya! Heh işte! Tam da onun gibi ben de hangi ara, hangi sayfada, hangi satırda bu kitabı bu kadar sevdim hatırlamıyorum.  Ziyadesiyle yoğun bir kitap. Hep dikkati üzerinde tutmak gereken bir anlatım. Bir roman, bir düşünce kitabı, coğrafya atlası, zaman makinesi, yüzme dersi, bit hakları savunucusu, iyilerin dostu-kötülerin düşmanı.. Lakin iyi kim, kötü kim. Sıkı durun, asıl soru ben kimim??Kılıç derslerinden, atom altı parçacıklara kadar uzanan anlam arayışı..


08.06.2003

vaktinizi ayırın lütfen

Bu kitapta HERŞEY var. Önceki cümle çok düşünülerek yazıldı. Okumakta biraz zorlanabilirsiniz; ancak okumazsanız kaybedecekleriniz inanın çok daha fazla olacaktır.
bir kitabı, filmi vb. tavsiye etmek pek adetim değildir çünkü işin temelinde herkeste farklılık gösteren 'kişisel beğeni' yatar. Bu kitabı da temelde böyle değerlendirmekle birlikte genel davranışımın bir adım ötesine geçerek 'deneyin' diyorum, çünkü tarzlar ve konular ötesi bir yapıya sahip.

Önceki Günün Adası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Önceki Günün Adası, Umberto Eco

Yorum Gönder