3 Şubat 2022

Oma Mira Sezer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Mira Sezer
Çevirmen: Mira Sezer

Oma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mira Sezer olan ve Az Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oma TIKLA PDF İNDİR !

Oma Yazarı Kimdir ?

Oma yazarı Mira Sezer 'dır. Mira Sezer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Oma PDF indir oku

Oma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Az Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oma TIKLA PDF İNDİR !

Oma TIKLA PDF İNDİR !

"Ben o gün, yaşamın beni nereye götüreceğini bilemezdim…"

Mira Sezer'in akıcı bir dille kaleme aldığı bu biyografik romanda, Türkçe'de "Nine" anlamına gelen Oma'nın gerçek hikâyesini; çocukluğunu, genç kızlığını, özlemlerini, hayallerini, aşkını ve yaşamış olduğu Almanya'nın Bayern Eyaleti ve çevresini okurken, aynı zamanda II. Dünya Savaşı'nın insanlar ve ülkeler üzerinde meydana getirdiği travmaları, yokluk ve sefaletleri; savaş sonrası Alman halkının, güzel günlere kavuşmak için nasıl fedakârlıklarla mücadele ettiklerini sanki yaşamışçasına hissedecek ve Teublitzli Christa Walburga Hnevskovsky'nin, İstanbullu Tina Sezer olarak hayatına nasıl devam ettiğine zevkle şahit olacaksınız…

(Tanıtım Bülteninden)

Yayın Yönetmeni: M. Endülüs Özbay

Yayın Koordinatörü: Fatih Alemdar

Editör: Lilay Koradan

Oma TIKLA PDF İNDİR !Oma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Oma, Mira Sezer

Yorum Gönder