13 Şubat 2022

Monsieur Teste Paul Valery Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Paul Valery
Çevirmen: Fahrettin Arslan

Monsieur Teste indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paul Valery olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Monsieur Teste eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Monsieur Teste ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Monsieur Teste TIKLA PDF İNDİR !

Monsieur Teste Yazarı Kimdir ?

Monsieur Teste yazarı Paul Valery 'dır. Paul Valery yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Monsieur Teste PDF indir oku

Monsieur Teste indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Monsieur Teste TIKLA PDF İNDİR !

Monsieur Teste TIKLA PDF İNDİR !

M. Teste niçin imkansızdır? bu soru onun ruhudur. M. Teste'e dönüştürür sizi. Çünkü o, imkânın ifritinden başkası değildir. Yapabileceği şeylerin tümünün endişesi hâkimdir ona. Kendisini gözlemler, yönetir ama yönetilmeye razı olmaz. Kendi eylemlerine indirgenmiş bilincin iki değerini, iki kategorisini bilir yalnızca: Mümkün ve imkânsız. Felsefeye hiç itibar edilmeyen, dilin ise hep sanık durumunda olduğu bu acayip kafada hiçbir düşünce yoktur ki, geçicilik duygusundan kurtulmuş olsun; geriye belli işlemlerin beklentisi ve gerçekleştirilmesi kalıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Monsieur Teste TIKLA PDF İNDİR !Monsieur Teste TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Monsieur Teste, Paul Valery

Yorum Gönder