10 Şubat 2022

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen Refik Halid Karay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Refik Halid Karay
Çevirmen: Refik Halid Karay

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Refik Halid Karay olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen TIKLA PDF İNDİR !

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen Yazarı Kimdir ?

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen yazarı Refik Halid Karay 'dır. Refik Halid Karay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen PDF indir oku

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen TIKLA PDF İNDİR !

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen TIKLA PDF İNDİR !

Hep İstanbul'la başladığımız "Memleket Yazıları" dizisi, Refik Halid Karay'ın siyasi yazılarını içeren, elinizdeki Atatürk'e Eğilen Bir Sürgün cildiyle sona ermiş oluyor. Karay'ın muharrir kimliğinin ayrılmaz bir parçasını oluşturan gazeteci ve fıkracı yanı böylelikle 18 kitaplık bir toplamla okurlarına ulaşmış oldu.


1939-1958 yılları arasında Akşam, Yeni İstanbul, Aydede ve Tan'da yayımlanan yazılarında Refik Halid Türkiye tarihinin en hareketli döneminde memleketin geçirdiği siyasi ve kültürel dönüşümlere keskin parantezler açıyor.


(Tanıtım Bülteninden)

Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen TIKLA PDF İNDİR !Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Memleket Yazıları 16 - Atatürk'e Eğilen, Refik Halid Karay

Yorum Gönder