22 Şubat 2022

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı Peride Celal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Peride Celal
Çevirmen: Peride Celal

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peride Celal olan ve h2o Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı TIKLA PDF İNDİR !

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı Yazarı Kimdir ?

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı yazarı Peride Celal 'dır. Peride Celal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı PDF indir oku

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. h2o Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı TIKLA PDF İNDİR !

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı TIKLA PDF İNDİR !

Her biri yalnızlıklara, uzaklaşmalara odaklanmış altı öykü. Kocası ölmüş yaşlı bir kadının, salonunun ortasında büyüyen ağaçla yaşayan bir başkasının, yıllar sonra kapısını çalan âşığına mesafelerini fark edenin; bir iskele üzerinde delikanlıların dikkatini çekemeyen genç bir kızın, o kızı seyreden aşkı tükenmiş kadının; bir adanın ortasında, değişen insan algıları karşında yalıtılmışlıklarını duyumsayan bir genç kadın ile annesinin yalnızlıkları. Yaşantının içinden çekilip sorgulanan yaşamların anlamları… Birbirinden farklı, kısa zaman dilimleri halinde aslında birbirinin aynı yaşamları sunuyor bizlere Peride Celal. Bunlardan biri, bizzat kendi yaşamından bir zaman kesiti bekli de.

Gündelik yaşamın görünümlerini anlatırken bu dünyayı karmakarışık dışavurumundan arındıran bir biçem; dingin, duru, pürüzsüz bir dil.

"Bu küçük öyküler yaşadığımız Kaos'un içinde kaybolup giden birkaç insandan esintiler. Bakalım nasıl bulacaksınız?"

Peride Celal'in 3 Nisan 1999'da Selim İleri'ye imzaladığı Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı kitabına düştüğü nottan…

(Tanıtım Bülteninden)

Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı TIKLA PDF İNDİR !Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Melahat Hanımın Düzenli Yaşamı, Peride Celal

Yorum Gönder