3 Şubat 2022

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı Mithat Cemal Kuntay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Mithat Cemal Kuntay
Çevirmen: Mithat Cemal Kuntay

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mithat Cemal Kuntay olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı Yazarı Kimdir ?

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı yazarı Mithat Cemal Kuntay 'dır. Mithat Cemal Kuntay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı PDF indir oku

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Ülkemizde edebiyat tarihçiliği adına en parlak örneklerin bir kısmını veren Mithat Cemal'in içten dili ve kıvrak kaleminde otuz beş yılı aşkın bir dostluğun öyküsü... Mehmet Âkif Ersoy. Ünlü şairimizin çocukluğundan itibaren hayatının her yönüne kelimenin tam anlamıyla hâkim olan Mithat Cemal, kısa kısa dokunuşlarla dindar bir şairin İstanbul'da nasıl gelişip olgunlaştığının tablosunu çiziyor adeta.

Hayatı, Seciyesi ve Sanatı adlı üç ana bölümden oluşan bu eseri okumayı bitirdiğinizde İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Âkif Ersoy'un şiirini, hakikat uğruna hayatını gözünü kırpmadan veren bir adamın, çevresindeki tüm kalabalığa rağmen yalnızlığını korumayı seçen bir adamın tüm insani yönlerini, acılarını ve düşüncelerini öğreneceksiniz; hem de en yakın dostlarından birinin akıcı satırlarından.

"Âkif, benim doğduğum aynı ayın aynı gününde, benim bir zamanlar oturduğum Mısır Apartmanı'nda, benim yatak odamda, benim yattığım noktada ölüyordu..."

Milli şairimiz Mehmet Âkif'i en iyi anlatan söz yine onun bir dizesi belki de: Sessiz yaşadım, kim beni nerden bilecektir!

(Tanıtım Bülteninden)

Yayına Hazırlayan: Seda Ç. Şan

Kapak Tasarım:Adnan Elmasoğlu

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

16.05.2020

Mithat cemalin akif adlı eseri

Okumadım fakat mutlaka okunması tavsiyesi ile karşılaştığım için alıp okuyacağım


10.04.2020

Mehmet Âkif

Her Türk ferdinin tanıması, anlayıp anması gereken abide şahsiyet: Mehmed Âkif.

Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Mehmet Akif Ersoy-Hayatı-Seciyesi-Sanatı, Mithat Cemal Kuntay

Yorum Gönder