17 Şubat 2022

Martha Freud-Dahinin Karısı Katja Behling Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Katja Behling
Çevirmen: Katja Behling

Martha Freud-Dahinin Karısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Katja Behling olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Martha Freud-Dahinin Karısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Martha Freud-Dahinin Karısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Martha Freud-Dahinin Karısı TIKLA PDF İNDİR !

Martha Freud-Dahinin Karısı Yazarı Kimdir ?

Martha Freud-Dahinin Karısı yazarı Katja Behling 'dır. Katja Behling yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Martha Freud-Dahinin Karısı PDF indir oku

Martha Freud-Dahinin Karısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Martha Freud-Dahinin Karısı TIKLA PDF İNDİR !

Martha Freud-Dahinin Karısı TIKLA PDF İNDİR !
Martha Freud bütün bir dönemin tanığıydı. Tarihin bir kesitini, kocasını ve son yüzyılı, daha doğrusu, ona yolunda eşlik edenlerin hepsinden daha çok yakıngeçmişi etkilemiş olan Sifmung Freud'u duyumsayarak yaşadı. Bu yol, günümüz tarihinin birçok kişiliğini, bilimi, sanatı ve kamusal hayatı kesiştirdi. Martha, kültür tarihini yazan bu çevreye dahildi.

Annesinin isteğinin dışında gerçekleştirilen nişanlılık ve evlilikten beri, Martha tüm itirazlara karşı skandal yaratan görüşleri nedeniyle sert saldırılarauğraması ve resmi bilim tarafından mahkum edilmesi esnasında da kocasının yanında yer aldı. Freud, kendini tecrit edilmiş hissettiğinde ve gerçekte var olmayan bir kara listede yer aldığına inandığında, tüp şüpheleri onun üzerinden attı. Sarsılmazlığı ve gücü, aşırı durumlarda kendisine ve eşine oldukça yararlı oldu.



Sayfa Sayısı: 211

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Martha Freud-Dahinin Karısı TIKLA PDF İNDİR !Martha Freud-Dahinin Karısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Martha Freud-Dahinin Karısı, Katja Behling

Yorum Gönder