5 Şubat 2022

Manas - Özbekçe Hayrettin İvgin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Hayrettin İvgin
Çevirmen: Hayrettin İvgin

Manas - Özbekçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hayrettin İvgin olan ve Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevinin yayınlamış olduğu, 302 sayfalık Manas - Özbekçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Manas - Özbekçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Manas - Özbekçe TIKLA PDF İNDİR !

Manas - Özbekçe Yazarı Kimdir ?

Manas - Özbekçe yazarı Hayrettin İvgin 'dır. Hayrettin İvgin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Destan türündedir.

Manas - Özbekçe PDF indir oku

Manas - Özbekçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevi tarafından yayınlanan, 302 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Manas - Özbekçe TIKLA PDF İNDİR !

Manas - Özbekçe TIKLA PDF İNDİR !

Ortaya çıkışının 1000 yılların ötesine vardığı kabul edilen, Gök tanrı inancı ile Şamanist izleri taşıyan, birçok mitolojik unsuru bünyesinde barındıran Manas destanı, sadece Kırgızların değil, tüm Türk halklarının en büyük destanıdır. Varyantlarıyla birlikte bir milyon mısralık genişlikte bulunan bu destan; gelenek-görenekleri ve binlerce folklorik unsuru da yansıtmaktadır. Mitolojik destan roman haline getirilen bu kitap, Edebiyatçı-Yazar Hayrettin İvgin tarafından kaleme alınmıştır. Shermurod Subkhon tarafından Kril harfleriyle Özbekçe'ye Türkçesinden çevrilmiştir.

Bu mitolojik destan roman, Hayrettin İvgin'e 2009 yılında Moskova'da Puşkin Edebiyat Ödülünü kazandırmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Manas - Özbekçe TIKLA PDF İNDİR !Manas - Özbekçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Destan
Etiketler; Edebiyat, Destan, Manas - Özbekçe, Hayrettin İvgin

Yorum Gönder