11 Şubat 2022

Lanetli El Guy De Maupassant Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Guy De Maupassant
Çevirmen: İra Lukidis Karaoğlanyan

Lanetli El indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Guy De Maupassant olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lanetli El eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lanetli El ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lanetli El TIKLA PDF İNDİR !

Lanetli El Yazarı Kimdir ?

Lanetli El yazarı Guy De Maupassant 'dır. Guy De Maupassant yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Lanetli El PDF indir oku

Lanetli El indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lanetli El TIKLA PDF İNDİR !

Lanetli El TIKLA PDF İNDİR !

Guy de Maupassant 43 yıllık ömrüne pek çok roman, öykü, deneme ve tiyatro oyunu sığdırmış üretken bir yazardı. Lanetli El'de erken dönem öyküleri sayılabilecek 9 öykü yer alıyor. Gustave Flaubert'in "halefim" dediği yazar, konu bakımından birbirinden epey farklı bu öykülerde sadeliği ve nüktedanlığı elden bırakmıyor. Bazen bir lanet, bazen bir anlam arayışı bazen de bir ahlak ikilemi üzerinden 19. yüzyıl Fransa'sına dair detaylı bir tablo çiziyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Lanetli El TIKLA PDF İNDİR !Lanetli El TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Lanetli El, Guy De Maupassant

Yorum Gönder