10 Şubat 2022

Kimliği Kirletilmişler Mabedi Koray Yersüren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,16 TL
Yazarı: Koray Yersüren
Çevirmen: Nilüfer Savaşer Nişli

Kimliği Kirletilmişler Mabedi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Koray Yersüren olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kimliği Kirletilmişler Mabedi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimliği Kirletilmişler Mabedi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimliği Kirletilmişler Mabedi TIKLA PDF İNDİR !

Kimliği Kirletilmişler Mabedi Yazarı Kimdir ?

Kimliği Kirletilmişler Mabedi yazarı Koray Yersüren 'dır. Koray Yersüren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kimliği Kirletilmişler Mabedi PDF indir oku

Kimliği Kirletilmişler Mabedi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimliği Kirletilmişler Mabedi TIKLA PDF İNDİR !

Kimliği Kirletilmişler Mabedi TIKLA PDF İNDİR !
Tek yoldaşı seslerdi. Onlar da bazen çığlık çığlığaydı…

Karanlık vardı. Gidişlerin, terk edilişlerin, umutsuz anların ve çaresizliğin karanlığı değil... Saf karanlık! Bir çocuk vardı karanlıkta. Işık arardı. Umut dolu hayallerini resmederdi karanlığa. Görmediği aynaların üzerinde beliren silik siluetlerden korkuyordu geceleri. Kimliği Kirletilmişler Mabedi'nin cam kenarı mumları erimeden, her gün göremediklerini kurban ediyordu ateşe. Her bir hayalde, yalnızlık ateşinde yanan yüreği, donuk karanlığa resmedili

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kimliği Kirletilmişler Mabedi, Koray Yersüren

Yorum Gönder