5 Şubat 2022

İçinde Aşk Olmayan Hikaye Nevra Çınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Nevra Çınar
Çevirmen: Nevra Çınar

İçinde Aşk Olmayan Hikaye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nevra Çınar olan ve Siyah Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İçinde Aşk Olmayan Hikaye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İçinde Aşk Olmayan Hikaye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İçinde Aşk Olmayan Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

İçinde Aşk Olmayan Hikaye Yazarı Kimdir ?

İçinde Aşk Olmayan Hikaye yazarı Nevra Çınar 'dır. Nevra Çınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İçinde Aşk Olmayan Hikaye PDF indir oku

İçinde Aşk Olmayan Hikaye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İçinde Aşk Olmayan Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

İçinde Aşk Olmayan Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

Gerçek bir vazgeçiş ne kadar sürer?

Sosyal medyayla gelen yozlaşma ve değer kaybının içinde kendine yer bulmuş, kurduğu sanal dünyada gizli saklı ikinci bir hayat yaşayan ve bundan keyif alan evli bir adam ve geçici bir ilişki olacağını düşünerek başladığı beraberlikte bir başka bedenle bütünleşmeyi, bir olmayı deneyimleyen, bunun sonucunda değerlerine ters düştüğü halde bu adama tutkuyla bağlanan bir kadın.

Serdar ve Nihal...

Üç yıla yayılan yoğun ve çatışmalı ilişkinin sonunda, aralarındaki sevginin ve dostluğun artık sarsılamayacağına duyduğu inançla kendini bıraktığı, güvenle teslim olabildiği noktada

yaşananlar, Nihal'i bir karar almak ve kendisiyle yüzleşmek zorunda bırakacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

İçinde Aşk Olmayan Hikaye TIKLA PDF İNDİR !İçinde Aşk Olmayan Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İçinde Aşk Olmayan Hikaye, Nevra Çınar

Yorum Gönder