11 Şubat 2022

Hendekteki Gelincik Mahmut Alınak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Mahmut Alınak
Çevirmen: Mahmut Alınak

Hendekteki Gelincik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Alınak olan ve İzan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Hendekteki Gelincik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hendekteki Gelincik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hendekteki Gelincik TIKLA PDF İNDİR !

Hendekteki Gelincik Yazarı Kimdir ?

Hendekteki Gelincik yazarı Mahmut Alınak 'dır. Mahmut Alınak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hendekteki Gelincik PDF indir oku

Hendekteki Gelincik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İzan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hendekteki Gelincik TIKLA PDF İNDİR !

Hendekteki Gelincik TIKLA PDF İNDİR !

Cizrelilerin «Mademki Cizre vardı, Tanrı cehennemi neden yarattı?» dedikleri korkunç günlerdi. Bir hendekte kısılıp kalmıştı Dilşa. «Özgürlük, zincire vurulmuş bir dağ kartalı,» diye düşündü. Döndü sonra. Yanındaki adama döndü. Geçmişine döndü. İkisinde de aynı şeyi gördü ve sevginin ölümü bile alt eden o muazzam gücüne hayret etti. Dağları yerle bir eden o ateş, çok az insana nasip olurdu. Yanıp kül olan bir şehirde bir gelincik gibi toprağına sımsıkı tutunan insanlar, havaya sinen ölüm kokusunu yenebilir, o kartalı zincirlerinden kurtarabilir miydi?

Hendekteki Gelincik sevginin ve inancın gücüyle yaşayanların hikâyesi.

(Tanıtım Bülteninden)

Hendekteki Gelincik TIKLA PDF İNDİR !Hendekteki Gelincik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hendekteki Gelincik, Mahmut Alınak

Yorum Gönder