7 Şubat 2022

Hayal ve Hakikat Hülya Argunşah Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı: Hülya Argunşah
Çevirmen: Hülya Argunşah

Hayal ve Hakikat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Argunşah olan ve Kesit Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayal ve Hakikat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayal ve Hakikat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayal ve Hakikat TIKLA PDF İNDİR !

Hayal ve Hakikat Yazarı Kimdir ?

Hayal ve Hakikat yazarı Hülya Argunşah 'dır. Hülya Argunşah yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Hayal ve Hakikat PDF indir oku

Hayal ve Hakikat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kesit Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayal ve Hakikat TIKLA PDF İNDİR !

Hayal ve Hakikat TIKLA PDF İNDİR !
Bir Kadın Fatma Aliye Hanım ve ahmet mithat Hayal ve Hakikat, iki bölümlük bir romandır. Romanın birinci bölümü "Vedat" Fatma Aliye, "Vefa" başlıklı ikinci bölümü ise Mithat Efendi tarafından yazılmışlardır. Eser iki yazarlı bir roman deneyimi olması bakımından edebiyatımız için bir farklılıkdır. Fakat aynı zamanda evliliğin iki tarafını oluşturan kadın ve erkeğin bakış açısı ve yorumlarınınbizzat hemcinsi bir yazar tarafından aktarılması bakımındanda ayrıcalıklıdır.

Romanda aşk ve evlilik karşısında erkeğinduygu ve düşünceleri Mithat Efendi tarafından anlatılırken kadına ait olanlar Fatma Aliye'nin kaleminden çıkmıştır. Bu durum romana devrine vermek istediği mesajlar doğrultusundafarklı üslupları bir araya getiren bir eser olma özelliğini de kazandırır.



Sayfa Sayısı: 79

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kesit Yayınları Hayal ve Hakikat TIKLA PDF İNDİR !Hayal ve Hakikat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Hayal ve Hakikat, Hülya Argunşah

Yorum Gönder