6 Şubat 2022

Güz Davulları - Kısım 1 Diana Gabaldon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,0 TL
Yazarı: Diana Gabaldon
Çevirmen: Yasemin Büte

Güz Davulları - Kısım 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Diana Gabaldon olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güz Davulları - Kısım 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güz Davulları - Kısım 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güz Davulları - Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

Güz Davulları - Kısım 1 Yazarı Kimdir ?

Güz Davulları - Kısım 1 yazarı Diana Gabaldon 'dır. Diana Gabaldon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Güz Davulları - Kısım 1 PDF indir oku

Güz Davulları - Kısım 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güz Davulları - Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

Güz Davulları - Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !
Her şey antik bir taş halkada başladı. Orada, belli zamanlarda açılan bir kapı vardı ve yolcularını geçmişe - ya da ölüme - taşıyordu.
Claire Randall bu olağanüstü geçitten geçmeyi başardı, hem de iki kez. İlk yolculuğunu 18. yüzyıl İskoçya'sına yaptı ve Jamie Fraser ile tanıştı ama efsanevi aşkları Claire'in onun çocuğunu taşıyarak günümüze dönmesiyle sonuçlandı. İkinci yolculuğunu ilk seferinden yirmi yıl sonra yaptı ve iki âşık Amerika'daki İngiliz kolonilerinde birbirine kavuştu. Ancak Claire bir şeyi geride, 20. yüzyılda bırakmıştı: Kızları Brianna.
YABANCI serisinin dördüncü kitabı olan Güz Davulları'nda ise Brianna korkunç bir sırrı keşfediyor. Geleceğini riske atıp annesini ve hiç tanışmadığı babasını bulmak için tarihi değiştirmeyi… ve onların hayatını kurtarmayı deniyor.

"Unutulmaz karakterler… Zengin tarihi detaylarla bezeli… Elinizden bırakamayacaksınız."
The Cincinnati Post

"Tutkulu ve muhteşem. Tarih, fantezi ve romantizmin müthiş bir karışımı."
Arizona Republic


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 638

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 528

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları Güz Davulları - Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

30.10.2020

Tavsiye ederim

Çok kaliteli bir yazar. Annem için alıyordum kendim de başladım. Kesinlikle kütüphanenizde olması gereken bir seri


28.07.2019

Mckenzie Fraser ile Tanışıyor

Claire 20 yıl aradan sonra Önceki kitap Yolcu'da Jaime'ye kavuşmuş ve Amerika'ya yerleşmiştir. Kızı Brianna 20.yy'da Roger ile kalmıştır. Aradan yaklaşık bir yıl geçtikten sonra Brianna bir gazetede annesinin başına bir kaza geleceğini öğrenir ve geçmişe annesinin yanına dönmeye karar verir. Onun izini süren Roger 'da onun peşinden geçmişe gider ve olaylar amerika kıtasına kadar sürer. Roger 18. yüzyıldaki kayın babası ile tanışır. Bu kitap benim için özellikle bir geçiş kitabı niteliği taşıdı. O yüzden biraz sönük kaldı. Ama seri İskoçların Bonnie Prince Charles 'ın Culledon savaşı ile başlamış ve Freser ailesini Amerika kıtasına sürüklemişti. Yaklaşık 7-8 yıl sonra Amerikan Bağımsızlık savaşı patlak verecek ve hikaye o aksiyona doğru hazırlayan bir kitap gibi geldi. Tüm seriyi okuyup öyle değerlendirildiğinde daha anlaşılır olacak. Bu 8 kitaplık serinin 4. cildinin ilk kitabı.


20.12.2014

HaRiKa:)

Macera kaldığı yerden devam ediyor. Brianna anne ve babasını bulmak için taşlardan geçiyor ve 18.yy iskoçyasına gidiyor.peki ya roger? tabi ki de brianna´nın peşinden gidecek:)iç içe geçen aşk hikayeleri, zorluklar ve bilinmeyenlerle dolu harika bir kitap daha..bu seri anlatılmaz okunur:)))  

Güz Davulları - Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Güz Davulları - Kısım 1, Diana Gabaldon

Yorum Gönder