9 Şubat 2022

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Honore de Balzac

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik Yazarı Kimdir ?

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik PDF indir oku

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Balzac'ın dehasının doruğundayken kaleme aldığıGoriot Baba, aşk, nefret, iktidar hırsı, sınırsız ihtiras gibi saplantılı duyguların romanıdır aslında. Yaşlı Goriot, Paris'te tutunmaya kararlı genç Rastignac ve şeytani Vautrin'in hikâyesini anlatır. Bir babanın, kızları için bulunduğu özverilerin derin bir ıstıraba dönüşmesinin yanı sıra iktidar, güç, para ve umursamazlık sarmalının doğurduğu "burjuva trajedisi"ne odaklanır.

Gerçekçilik akımının başyapıtı sayılan eser, büyük yükseliş ve düşüşlerin yanı sıra renkli karakterleriyle, Restorasyon dönemi Paris'inin toplumsal hayatına gerçekçi yaklaşımıyla ve Balzac'ın anlatım ustalığıyla dünya edebiyatının kült romanları arasında yer alır.Goriot Baba, Balzac'ın anıt yapıtı "İnsanlık Komedyası"nın ilk kitabıdır.

Türkiye'den 20 çağdaş fotoğrafçı Can Klasikleri'nin bu özel dizisi için 20 kitabın kapak fotoğrafını özgün yorumlarıyla hazırladı.

(Tanıtım Bülteninden)

Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Goriot Baba-Fotoğraflı Klasik, Honore de Balzac

Yorum Gönder