18 Şubat 2022

Gecenin Hikayesi-Dora N.G. Kabal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: N.G. Kabal
Çevirmen: N.G. Kabal

Gecenin Hikayesi-Dora indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı N.G. Kabal olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gecenin Hikayesi-Dora eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gecenin Hikayesi-Dora ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gecenin Hikayesi-Dora TIKLA PDF İNDİR !

Gecenin Hikayesi-Dora Yazarı Kimdir ?

Gecenin Hikayesi-Dora yazarı N.G. Kabal 'dır. N.G. Kabal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Gecenin Hikayesi-Dora PDF indir oku

Gecenin Hikayesi-Dora indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gecenin Hikayesi-Dora TIKLA PDF İNDİR !

Gecenin Hikayesi-Dora TIKLA PDF İNDİR !

Bana, kazanmanın aslında daimî bir kayıp ol- duğunu göstermişlerdi. Ben artık biliyordum ki barış bayrağının renginin beyaz olmasının bir anlamı vardı. En küçük kusuru dahi af- fetmeyen bu renk, benim barut kadar karar- mış kaderimi sarmalayan isli parmaklarımın arasında zaferin çanlarını değil, kıyametin sûrunu üfleyebilirdi ancak.

Maya en kötü anlarını geride bıraktığını sanı- yordur fakat hava henüz o kadar da kararma- mıştır. Zihninin içindeki susmayan çağrı, ona geri çeviremeyeceği bir davet sunarken en büyük felaketine doğru koştuğunun farkında değildir.

Tutku, nefret ve acı dönüm noktasına ulaştığın- da kendini hiçbir aklın kabul edemeyeceği bir gerçekle yüz yüze bulacaktır.

Maya, parmaklarının arasında sandığı hayatı- nın ipleri koparken ona sunulan kanatları üze- rine mi giyecek yoksa ellerini kana bulayarak devam mı edecek?

( Tanıtım Bülteninden)

Gecenin Hikayesi-Dora TIKLA PDF İNDİR !

06.12.2019

Harikaaa

Gecenin hikayesi serisi bi muhteşem. ilk kitabımız aylema da maya efnanın doruka olan aşkını sürekli görüyoruz ikinci kitabımız aşeka da fetih yargıcı ya bağlanıyorsunuz mükemmel bi karakter 3. Kitap dorada ise herşey değişiyo maya efnan tek kelimeyle zirve yapıyor mükemmel bir seri öyle fiyatıda çok pahalı değil kesinlikle okuyun bu arada aylema mayanın 2.  İsmi amelya nın tersi aşeka bağlandığı ağacı zehirleyen bir sarmaşık türü ve dora kelimeside zirve anlamına geliyor. Seride fantastik aşk ne ararsanız var.

Gecenin Hikayesi-Dora TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Gecenin Hikayesi-Dora, N.G. Kabal

Yorum Gönder