10 Şubat 2022

Flush Virginia Woolf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Virginia Woolf
Çevirmen: Ecem Kodak

Flush indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Virginia Woolf olan ve Oda Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Flush eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Flush ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Flush TIKLA PDF İNDİR !

Flush Yazarı Kimdir ?

Flush yazarı Virginia Woolf 'dır. Virginia Woolf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Flush PDF indir oku

Flush indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oda Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Flush TIKLA PDF İNDİR !

Flush TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Sevecen, meraklı ve aynı zamanda bir bilge olan Flush'ın büyüleyici hikayesi… Flush, gençlik dönemini yazar Mary Mitford'la geçirmişti. Günün birinde yolu, hasta odasındaki yatağında yatan Elizabeth Barret ile kesişti. Güneş gibi parlayan tüyleri ve masum bakışlarıyla Flush, Elizabeth Barrett Browning'in yaşamında önemli bir yer tutuyordu. Yeni ve korunaklı yaşamına alışması pek uzun zaman almadı. Buna karşın içgüdüleri onu hiç yalnız bırakmıyor, yemyeşil çayırların çağrısını sık sık hissediyordu. Yine de şikayetçi değildi, sıkılmak için fazla zamanı da olmayacaktı. Flush'ı yepyeni serüvenler ve Floransa yolculuğu bekliyordu. Bu kitapta Flush, Bayan Browning'in yaşamını kendi bakış açısıyla okura sunuyor…

Flush TIKLA PDF İNDİR !Flush TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Flush, Virginia Woolf

Yorum Gönder