23 Şubat 2022

Feleğin Çemberinde Maria Yordanidu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Maria Yordanidu
Çevirmen: Osman Bleda

Feleğin Çemberinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maria Yordanidu olan ve Belge Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Feleğin Çemberinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Feleğin Çemberinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Feleğin Çemberinde TIKLA PDF İNDİR !

Feleğin Çemberinde Yazarı Kimdir ?

Feleğin Çemberinde yazarı Maria Yordanidu 'dır. Maria Yordanidu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Feleğin Çemberinde PDF indir oku

Feleğin Çemberinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Belge Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Feleğin Çemberinde TIKLA PDF İNDİR !

Feleğin Çemberinde TIKLA PDF İNDİR !
"Güzel yıllardı o yıllar..." "Kediler de yaşıyor, köpekler de yaşıyor, deliklerdeki sıçanlar da. Yaşlılar koltuklarına uzanmış, uyukluyorlar, çocuklar da oldukları gibi minderlerde uyuyup kalıyorlar. Etrafa neşe saçmak için fazla şeye ihtiyaç yok. Biraz dolmadakia, biraz keftedakia ve iyi kardia yeter... İstanbul'dan ayrılırken sanki gölgemi orada bırakıyormuşum duygusuna kapılmıştım. Ama hayır. Yanılmışım. Gölgem peşimi bırakmadı ve onunla bütün İstanbul da, peşime takıldı ve Atina'daki evim Loksandra ile doldu. Nereye başımı çevirsem, nerede dursam, arkamda Loksandra'yı hissediyorum. Ev İstanbul kokmaya başladı."



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 1998


Dili: Türkçe
Yayınevi: Belge Yayınları Feleğin Çemberinde TIKLA PDF İNDİR !Feleğin Çemberinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Feleğin Çemberinde, Maria Yordanidu

Yorum Gönder