7 Şubat 2022

Evren Tasavvuru Ayhan Bıçak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,0 TL
Yazarı: Ayhan Bıçak
Çevirmen: Ayhan Bıçak

Evren Tasavvuru indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayhan Bıçak olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Evren Tasavvuru eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Evren Tasavvuru ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Evren Tasavvuru TIKLA PDF İNDİR !

Evren Tasavvuru Yazarı Kimdir ?

Evren Tasavvuru yazarı Ayhan Bıçak 'dır. Ayhan Bıçak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Evren Tasavvuru PDF indir oku

Evren Tasavvuru indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Evren Tasavvuru TIKLA PDF İNDİR !

Evren Tasavvuru TIKLA PDF İNDİR !
Evren Tasavvuru başlıklı bu çalışmada temel kaygı evren tasavvurunu tanımlamak, içeriğini ve yapısını açıklamaktır. Tarih düşüncesi evren tasavvurunun bir bölümü olarak yer almaktadır.

Evren tasavvurunun yapısı ve içeriği, toplayıcı-avcı toplulukların özellikleri, neolitik devrimle gerçekleştirilen kültürel unsurlar ile Sümer, Mısır, Yahudi, Hint ve Çin gibi ilk medeniyetler göz önünde bulundurularak temellendirilmeye çalışılmıştır. Bu kitap çerçevesinde Hıristiyan inancının oluşmasından önceki dönem ele alınmıştır.



Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Evren Tasavvuru TIKLA PDF İNDİR !

10.11.2020

Ders kitabı

"Eksen Çağlarda Bilgelik ve Felsefe" dersi için aldım, pek çok meseleyi inceleyen, ufuk açan bir kitap.

Evren Tasavvuru TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Evren Tasavvuru, Ayhan Bıçak

Yorum Gönder