12 Şubat 2022

Elric-Kılıçlar ve Güller Michael Moorcock Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,9 TL
Yazarı: Michael Moorcock
Çevirmen: Michael Moorcock

Elric-Kılıçlar ve Güller indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael Moorcock olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elric-Kılıçlar ve Güller eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elric-Kılıçlar ve Güller ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elric-Kılıçlar ve Güller TIKLA PDF İNDİR !

Elric-Kılıçlar ve Güller Yazarı Kimdir ?

Elric-Kılıçlar ve Güller yazarı Michael Moorcock 'dır. Michael Moorcock yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Elric-Kılıçlar ve Güller PDF indir oku

Elric-Kılıçlar ve Güller indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elric-Kılıçlar ve Güller TIKLA PDF İNDİR !

Elric-Kılıçlar ve Güller TIKLA PDF İNDİR !

Fantastik edebiyatta hiçbir karakterin yapamadığını yapan, takipçisi eserleri kökten etkileyen yegâne karakter: Moorcock'ın fiziksel olarak zayıf, zihinsel olarak sorunlu, bir uyuşturucu bağımlısı gibi kılıcına tutkun, rock'n'roll tarzı anti-kahramanı Elric!

Michael Moorcock'ın yarattığı efsanevi karakter Melnibonéli Elric, serinin altıncı ve sonuncu kitabı Kılıçlar ve Güller'de bizi çokluevrende bir maceraya götürüyor. Kitabın ana öyküsü olan Gül'ün İntikamı'nda Rüya Gören Şehir'e dönen Elric'in babasının hayaletiyle karşılaşmasını ve hem kendi ruhu hem de babasının ruhu için çokluevrende cehennemin sakinleriyle girişeceği mücadele anlatılıyor.

Gül'ün İntikamı'na ek olarak Fırtınayaratan için yazılmış bir film senaryosunun taslağıyla Siyah Taç Yaprakları isimli bir Elric novellası da kitapta bulabileceğiniz metinlerden. Michael Moorcock önceki ciltlerde başladığı "Fantazi Suretleri" isimli fantastik edebiyat tarihi üzerine makalesini bu ciltte sona erdiriyor.

Önsöz ise bir fantazi devi olan Tad Williams'tan.

(Tanıtım Bülteninden)

Elric-Kılıçlar ve Güller TIKLA PDF İNDİR !

06.09.2019

Tavsiye

Çıkmasını bekliyordum ve çıkar çıkmaz alıp okuduğum bir kitap oldu. İçinde 2 hikaye, bir senaryo taslağı ve makaleler var. İthaki bu kitapta düzeltiye özenmiş gibi duruyor, tek tük hatalar dışında gözüme çarpan bir şey yok ve okumayı bozan şeyler de değildi.Gülün İntikamı: Hikaye olarak klasik Moorcock diyebilirim, hikayeyi beğendim olayın nereye varacağı pek kestirilemiyor hikaye boyunca. Anlatım olarak bu hikayede farklı ve benim için çok rahatsız edici bir tarz denemiş. Anlatım sürekli olarak dili geçmiş zamandan bir anda geniş ve şimdiki zamana geçiyor, bu geçişlerinde hikayede özel bir şeye vurgu yapmaması da çok rahatsız etti. Okurken aklıma İhsan Tatari'in bir tartışmada söylediği "İyi çeviri birebir olmaz birebir olan da iyi çeviri olmaz" lafı geldi, kastettiği böyle bir şey miydi bilemiyorum. İngilizce okusam bu kadar rahatsız eder miydi bilmiyorum. Bu anlatım tarzı sadece bu hikayede var.

Elric-Kılıçlar ve Güller TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Elric-Kılıçlar ve Güller, Michael Moorcock

Yorum Gönder