7 Şubat 2022

Eksik Taşlar Yiğit Bener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,63 TL
Yazarı: Yiğit Bener
Çevirmen: Yiğit Bener

Eksik Taşlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yiğit Bener olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eksik Taşlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eksik Taşlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eksik Taşlar TIKLA PDF İNDİR !

Eksik Taşlar Yazarı Kimdir ?

Eksik Taşlar yazarı Yiğit Bener 'dır. Yiğit Bener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eksik Taşlar PDF indir oku

Eksik Taşlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eksik Taşlar TIKLA PDF İNDİR !

Eksik Taşlar TIKLA PDF İNDİR !
Eksik Taşlar, Yiğit Bener'in ilk romanı. 12 Eylül'de yurtdışına çıkmak zorunda kalmış bir babayla (Erdinç) oğlunun (Devrim) birbirlerini arayış hikâyesi... Taşları tek tek yerine oturtarak geçmişini hiç bilmediği babasını dolaylı yoldan keşfetmeye çalışan Devrim, Avrupa kültürüyle tanışırken kendi yaşamına ve Türkiye'deki egemen kültüre de başka açıdan bakmayı öğrenir. Yiğit Bener, içinde debelenip durduğumuz Doğu-Batı sorunsalını ve 12 Eylül'le hesaplaşmayı, iletişim sorunu yaşayan bir baba oğul ilişkisi üzerinden ele alarak, bugün de sürdürdüğümüz güncel tartışmalara kendi penceresinden bakıyor.

"Eksik Taşlar'ın başarı nedenlerinden biri de Yiğit Bener'in Tür­ki­ye'yi olduğu kadar Batı'yı da, Batı insanını da tanıması. O 'yabancılar'ı okurken yadırgamıyoruz, çeviri kişiler çıkmıyor karşımıza, hep etten kemikten insanlarla karşılaşıyoruz. Eksik Taşlar, yaşama kültürüyle kitaplardan gelen kültürün uyumlu bir bileşimi. Nâzım'ın bir dizesini hatırlıyorum: 'İnsan yüreklerine dokundu bu elleri.' Yiğit Bener'in elleri de insan yüreklerine dokunuyor, romandan yayılan 'insani sıcaklık' Yiğit Bener'in 'insan yürekleri'ne dokunmadaki ustalığının sonucu."


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2012


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 307

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Eksik Taşlar TIKLA PDF İNDİR !Eksik Taşlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eksik Taşlar, Yiğit Bener

Yorum Gönder