4 Şubat 2022

Ebelemece Aynur Güneş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: Aynur Güneş
Çevirmen: Aynur Güneş

Ebelemece indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aynur Güneş olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ebelemece eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ebelemece ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ebelemece TIKLA PDF İNDİR !

Ebelemece Yazarı Kimdir ?

Ebelemece yazarı Aynur Güneş 'dır. Aynur Güneş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ebelemece PDF indir oku

Ebelemece indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ebelemece TIKLA PDF İNDİR !

Ebelemece TIKLA PDF İNDİR !

İçimden söyleniyorum…Sen, kurban ol benim kızıma e mi! Bütün dünya, kurban olsun benim kızıma! Hatta bütün dünyanın kızlarına da kurban ol sen! Hatta ve hatta bütün dünya, bütün kızlara kurban olsun tamam mı?.. "Kocaya gidecek yaşa gelmiş, şu giydiği kıyafete bak!" Üstelik, bunu bana bir kadın söylüyor!..Kocaya gitmek ne demek?Burada insanlar çocuklara bu gözle mi bakıyor?Burası nasıl bir yer? Ne kadar derin bir kuyu?Annem her ne kadar isyan etse de kanundan, karakoldan, hukuktan, din adamlarından, muskacılardan, eczacılardan,hatta kuaförlerden çareler arasa da bulamıyor. Durumun vahameti gittikçe daha da artıyor. Artık içmediği zamanlarda da hâlimiz berbat

(TanıtımBülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:132

Ebat: 13,5x19,5

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2. Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Ebelemece TIKLA PDF İNDİR !Ebelemece TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ebelemece, Aynur Güneş

Yorum Gönder