5 Şubat 2022

Düzen Adamı Alberto Moravia Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı: Alberto Moravia
Çevirmen: Alberto Moravia

Düzen Adamı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alberto Moravia olan ve Kolektif Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düzen Adamı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düzen Adamı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düzen Adamı TIKLA PDF İNDİR !

Düzen Adamı Yazarı Kimdir ?

Düzen Adamı yazarı Alberto Moravia 'dır. Alberto Moravia yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Düzen Adamı PDF indir oku

Düzen Adamı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kolektif Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düzen Adamı TIKLA PDF İNDİR !

Düzen Adamı TIKLA PDF İNDİR !

Düzen Adamı çocukluğundan itibaren normalliğin peşine düşen Marcello'nun hayatı ekseninde toplumsal alışkanlıkların ikiyüzlülüğünü ortaya koyuyor. Alberto Moravia kahramanı Marcello'nun takıntı derecesindeki normallik arzusunu bir dürtü olarak tarif ediyor: "Kabul gören genel bir kurala uyma iradesiydi, farklı olmak suçlu olmak anlamına geldiğine göre başkalarına benzeme isteğiydi" onunki.

"Maneviyatla sanatsal bütünlüğün nadiren rastladığımız birleşimi Moravia'yı Avrupa'nın en iyi yazarları arasına yerleştiriyor."

- John Burnside, Guardian -

"En önemli romanı Düzen Adamı'nda Moravia, sinik fırsatçılar ülkesinde cinsellikle siyaset arasındaki karmaşık ilişkiyi keşfediyor."

- Rachel Donadio, New York Times -

(Tanıtım Bülteninden)

Yayıma Hazırlayan: Müge Karahan

Son Okuma: Evrim Öncül

Düzen Adamı TIKLA PDF İNDİR !Düzen Adamı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Düzen Adamı, Alberto Moravia

Yorum Gönder