6 Şubat 2022

Düşün Yazıları Halikarnas Balıkçısı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Halikarnas Balıkçısı
Çevirmen: Azra Erhat

Düşün Yazıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halikarnas Balıkçısı olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düşün Yazıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düşün Yazıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düşün Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Düşün Yazıları Yazarı Kimdir ?

Düşün Yazıları yazarı Halikarnas Balıkçısı 'dır. Halikarnas Balıkçısı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Düşün Yazıları PDF indir oku

Düşün Yazıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düşün Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Düşün Yazıları TIKLA PDF İNDİR !
Azra Erhat'ın baskıya hazırladığı 'Düşün Yazıları', uygarlık tarihinin anıt ülkelerinden Anadolu'yu en ilginç boyutlarıyla sergileyen incelemeleri, yorumları ve özgün sentezleri içermektedir. Hemen her satırı Balıkçı'nın coşkulu üslubuyla yoğrulmuş olan 'Düşün Yazılar'ı, ne yönden bakılırsa bakılsın vazgeçilmez bir başucu kitabıdır.



Sayfa Sayısı: 233

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Düşün Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

08.11.2020

Anadolu'yu tanıdım

Çağlar boyunca Anadolu; bir çok filozof, ozan, düşün insanı, krallar, imparatorlar, mazlumlar, zalimler çıkarmış. hep filozofların ve ozanların isimleri ve eserleri yaşamış. Anadolu'nun çağımızda çıkardığı en büyük düşün insanıdır Cevat Şakir Kabaağaçlı. Okuyun Anadolu yu tanıyın. Anadolu mitolojisini, tarihini, düşün dünyasını. Anadolu Rönesans'ının mimarlarından biridir.

Düşün Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Düşün Yazıları, Halikarnas Balıkçısı

Yorum Gönder