7 Şubat 2022

Dürdane Hanım Ahmet Mithat Efendi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Ahmet Mithat Efendi
Çevirmen: Ahmet Mithat Efendi

Dürdane Hanım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Mithat Efendi olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dürdane Hanım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dürdane Hanım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dürdane Hanım TIKLA PDF İNDİR !

Dürdane Hanım Yazarı Kimdir ?

Dürdane Hanım yazarı Ahmet Mithat Efendi 'dır. Ahmet Mithat Efendi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Dürdane Hanım PDF indir oku

Dürdane Hanım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dürdane Hanım TIKLA PDF İNDİR !

Dürdane Hanım TIKLA PDF İNDİR !
Ölümünün 100. yılında andığımız Ahmet Mithat Efendi halka okuma zevki aşılamış bir yazarımızdır. Bu sebeple çok sayıda roman ve hikâye kaleme almıştır. Dürdane romanı Tercüman-ı Hakikat gazetesinde 1881 yılında tefrika edilmiş ve daha sonra kitap hâline getirilmiştir. Roman, kahramanlarının adlarını taşıyan beş bölümden meydana gelir.

Boğaz'da bir yalıda oturan Dürdane Hanım'ın Mergub adlı sevgilisinden gayrimeşru bir çocuğu olacaktır ve bu durumu ailesinden gizlenmiştir. Dürdane bundan dolayı zor durumdadır. Mergub'un evliliğe yanaşmaması üzerine Dürdane'yi intikam almaya ikna eden yalı komşusu Ulviye Hanım, Mergub'uDürdane'nin yanına getirir, ancak Dürdane intikamını kimsenin düşünemediği bir biçimde alır.



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilge Kültür Sanat Dürdane Hanım TIKLA PDF İNDİR !Dürdane Hanım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Dürdane Hanım, Ahmet Mithat Efendi

Yorum Gönder