11 Şubat 2022

Dünyalar Savaşı H. G. Wells Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: H. G. Wells
Çevirmen: Fatıma Yeşim İkikat

Dünyalar Savaşı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı H. G. Wells olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Dünyalar Savaşı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyalar Savaşı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyalar Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Dünyalar Savaşı Yazarı Kimdir ?

Dünyalar Savaşı yazarı H. G. Wells 'dır. H. G. Wells yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Dünyalar Savaşı PDF indir oku

Dünyalar Savaşı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyalar Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Dünyalar Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatta bilimkurgu türünün öncülerinden sayılan H. G. Wells'in Dünyalar Savaşı romanı, bu türün en bilinen yapıtları arasında gösterilir. İngiltere'nin Leatherhead kasabasına bir gece gökten düşen küre şeklindeki cisimlerin içinden, Mars'tan gelen korkunç görünümlü uzaylılar çıkar. Dünyaya ne için geldikleri, nasıl geldikleri hakkında hiçbir şey bilinmemektedir. Yüksek teknolojili silahlarla donatılmış bu dev yaratıkların bildiği tek bir şey vardır: Yok etmek.

İnsanlık yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır artık. Korku ve panik bir virüs gibi herkesi esir alır. Peki, insanlar uzaylılarla baş edebilir mi? Wells hayal gücünün kapılarını okura cömertçe açıp sizi gerilim dolu bir maceraya davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Dünyalar Savaşı TIKLA PDF İNDİR !Dünyalar Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Dünyalar Savaşı, H. G. Wells

Yorum Gönder