3 Şubat 2022

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi Yazarı Kimdir ?

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi PDF indir oku

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

"Kendisi hakkında çok şey bilen insan, onun hakkında da çok şey öğrenmiş demektir.

İnsanlığın nihai bir ölçütü olacaksa bu, Dostoyevski'den başkası olamaz."

Stefan Zweig, Yalnızlığın Keşfi'nde 19. yüzyılın en büyük yazarlarından biri olarak gördüğü Dostoyevski'yi müthiş bir saygıyla anlatır. Zweig, hayatı acılar içinde geçen büyük yazarın benliğinin her bir zerresine ulaşmaya, onu anlamaya ve okurlara ısrarla hatırlatmaya çabalar. Dostoyevski bir elinde mumla ruhun karanlık dehlizlerinde dolaşırken, bütün amacı o dehlizlerin sonundaki parlak ışığa ulaşmaktır. Bir labirent varsa çıkış da vardır ve kazanan, hayat olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

15.06.2019

Yoksulluğun ve yoksunluğun tespiti

Aylak adam yayınlarının bir markası olan zeplin kitap yayınlarından okuduğum bu kitabı Dostoyevski sevenlere tavsiye ederim yazarın bizatihi kendinin de yazar olmasından tespitleri çok ölçülü ve yerinde ayrıca malikane sahipleri yazarlar ile mukayesesi tespiti de çok doğru Coetze'nin petersburg'lu usta romanından önce okunması gereken bir biyografi özetle diyebileceğim şey ustadan ustaya saygı duruşu ve ısrarla tavsiye ederim.


20.04.2019

Büyülü paragraflar

Zweig essiz bir yazar . Bu essiz yazar biyografi konusunda tamamen benzersizliğe oynuyor.  Freud , Nietzsche serisini okuma fırsatı buldum.Şimdi de Dostoyevski. Hem Freudu hem Nietzscheyi bu kadar özel , bu kadar güzel anlatan baska kitap okumadım henüz. Sıra Dostoyevski de .

Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Dostoyevski-Yalnızlığın Keşfi, Stefan Zweig

Yorum Gönder