21 Şubat 2022

Dostoyevski Okumaları Birsen Karaca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Birsen Karaca
Çevirmen: Birsen Karaca

Dostoyevski Okumaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Birsen Karaca olan ve Hece Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dostoyevski Okumaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dostoyevski Okumaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dostoyevski Okumaları TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski Okumaları Yazarı Kimdir ?

Dostoyevski Okumaları yazarı Birsen Karaca 'dır. Birsen Karaca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Dostoyevski Okumaları PDF indir oku

Dostoyevski Okumaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hece Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dostoyevski Okumaları TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski Okumaları TIKLA PDF İNDİR !

Rus edebiyat tarihinde 19. yüzyıl yalnızca şiirin değil, roman türünün de Altın Çağı'dır. Bu döneme eserleriyle damgasını vuran ve dünya klasikleri arasına girmeyi başaran yazarlardan birisi de Fyodor Mihayloviç Dostoyevski'dir.

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski, bugün hâlâ dünya edebiyatının en iyi roman yazarlarından birisi olarak kabul ediliyor. Onun eserleri yalnızca edebiyat biliminin değil, felsefe, psikoloji, teoloji, kriminoloji gibi çok farklı disiplinlerin de araştırma konusudur. Öyle ki edebiyat bilimi ve edebiyat tarihinin bir alt dalı olarak faaliyet gösteren ve Rusçada Dostoyevstika (Dostoyevizm) olarak anılan alanda Dostoyevski uzmanları yazarın biyografisini, sanatını ve yaratıcılık süreçlerini araştırmaktadır.

Birsen Karaca, Dostoyevski Okumaları adlı bu çalışmasında Dostoyevski'nin sürgüne gitmeden önce yazdığı eserleri metne bağlı analiz yöntemiyle inceliyor. Elde ettiği verileri ise, yazarın biyografisini, aile ortamını, çevresini ve yaşadığı dönemin sunduğu koşulları dikkate alarak değerlendiriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Dostoyevski Okumaları TIKLA PDF İNDİR !Dostoyevski Okumaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Dostoyevski Okumaları, Birsen Karaca

Yorum Gönder