6 Şubat 2022

Dostoyevski Edward H. Carr Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,58 TL
Yazarı: Edward H. Carr
Çevirmen: Edward H. Carr

Dostoyevski indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edward H. Carr olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dostoyevski eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dostoyevski ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dostoyevski TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski Yazarı Kimdir ?

Dostoyevski yazarı Edward H. Carr 'dır. Edward H. Carr yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

Dostoyevski PDF indir oku

Dostoyevski indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dostoyevski TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski TIKLA PDF İNDİR !
Edward Hallett Carr'ın Dostoyevski üzerine yazdığı bu kitap hem ilginç bir biyografi, hem de çok başarılı bir edebiyat incelemesi, roman çözümlemesi. Çocukluğundan başlayarak, ailesinin, çevresinin, yaşantısının eserlerine etkisini; karşılaştığı insanların hangi karakterleri esinlediğini, çağın olaylarının, düşünce akımlarının etkilerini titizlikle incelemiş E.H. Carr. Geniş tarih bilgisi (özellikle Rusya üzerine) ve araştırmacı kişiliği bu başarının anahtarı. E.H. Carr zor olanı, edebi eleştiri ile hayat hikayesini hem dengelemeyi hem de karşılıklı etkilerini göstermeyi başarmış. Andre Gide şöyle demişti: "Bir tanrıyla karşılaşacağımızı sanırız; oysa bir insan; hasta, yoksul, hiç durmadan acı çeken bir insandır dokunduğumuz." İşte E.H. Carr bize bunu anlatmış; Dostoyevski'nin hem hasta, yoksul yaşantısını, hem de inanılmaz dehasını.



Sayfa Sayısı: 307

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Dostoyevski TIKLA PDF İNDİR !

27.04.2014

DOSTOYEVSKİ

Fyodor Dostoyevski´yi daha yakından tanımak isteyenler için çok uygun bir kitap.

Dostoyevski TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, Dostoyevski, Edward H. Carr

Yorum Gönder