10 Şubat 2022

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi Abdulkadir Turan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Abdulkadir Turan
Çevirmen: Abdulkadir Turan

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdulkadir Turan olan ve Erdem Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi TIKLA PDF İNDİR !

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi Yazarı Kimdir ?

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi yazarı Abdulkadir Turan 'dır. Abdulkadir Turan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi PDF indir oku

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Erdem Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi TIKLA PDF İNDİR !

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Günümüzde siyasi ilişkiler açısından bakıldığında tam bir kurtlar sofrası olan Ortadoğu'yu ve Kudüs meselesini anlamak için tarihin sayfaları arasında bir gezintiye çıkaran bu kitapta; Abbasi Halifeliği döneminde, Şiî Fatimî Devleti'nin ve Batınîlerin Haçlılarla birlik olup İslam alemine ne gibi büyük sorunlar açtığı daha iyi anlaşılacak, Ortadoğu'daki sorunların ana kaynağına inerek meseleler hakkında bilgi edinmek mümkün olacaktır. Bu eser; Birinci Dünya Savaşı'na kadar idaresi Müslümanların elinde kalan Kudüs'ün fatihi, Mehmet Akif'in deyimiyle "Şark'ın En Sevgili Sultanı" Selâhaddin Eyyûbî'nin adalet, şecaat ve kahramanlık timsali hayatını tanıtmayı hedeflenmiştir. Nûreddin Mahmud Zengi'nin yanında iyi bir asker ve iyi bir devlet adamı olarak yetişen, esirlerine bile şefkat ve merhametle muamelede bulunan bu büyük mücahide duyulan sevginin nedeninin günümüz insanına aktarılarak geleceğe taşınması da bu naçiz eserin en büyük hedeflerinden birisidir.

Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi TIKLA PDF İNDİR !Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Cihadın Adil Kılıcı-Selahaddin Eyyubi, Abdulkadir Turan

Yorum Gönder