22 Şubat 2022

Ciddi Olmanın Önemi Oscar Wilde Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Oscar Wilde
Çevirmen: Oscar Wilde

Ciddi Olmanın Önemi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oscar Wilde olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 116 sayfalık Ciddi Olmanın Önemi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ciddi Olmanın Önemi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ciddi Olmanın Önemi TIKLA PDF İNDİR !

Ciddi Olmanın Önemi Yazarı Kimdir ?

Ciddi Olmanın Önemi yazarı Oscar Wilde 'dır. Oscar Wilde yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ciddi Olmanın Önemi PDF indir oku

Ciddi Olmanın Önemi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 116 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ciddi Olmanın Önemi TIKLA PDF İNDİR !

Ciddi Olmanın Önemi TIKLA PDF İNDİR !

"...Evlilik teklifi mevzusunda, romantizmle ilgili hiçbir şey görmüyorum. Âşık olmak elbette ki romantiktir. Ama bir evlenme teklifinde, romantik olabilecek hiçbir şey yok. Alınan cevap evet olabilir. Fikrimce, genelde de böyle olur zaten. O cevaptan sonra ise tüm büyü bozulur, heyecan uçup gider. Aşkı, aşk yapan şey belirsizliğidir. Eğer ki bir gün evlenecek olursam, muhakkak bu gerçeği unutmak adına elimden geleni yapacağım..."

(Tanıtım Bülteninden)

Ciddi Olmanın Önemi TIKLA PDF İNDİR !Ciddi Olmanın Önemi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ciddi Olmanın Önemi, Oscar Wilde

Yorum Gönder