10 Şubat 2022

Cehennemin Kızıl Hakikati Clive Barker Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,2 TL
Yazarı: Clive Barker
Çevirmen: Hasret Parlak Torun

Cehennemin Kızıl Hakikati indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Clive Barker olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cehennemin Kızıl Hakikati eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cehennemin Kızıl Hakikati ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cehennemin Kızıl Hakikati TIKLA PDF İNDİR !

Cehennemin Kızıl Hakikati Yazarı Kimdir ?

Cehennemin Kızıl Hakikati yazarı Clive Barker 'dır. Clive Barker yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Cehennemin Kızıl Hakikati PDF indir oku

Cehennemin Kızıl Hakikati indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cehennemin Kızıl Hakikati TIKLA PDF İNDİR !

Cehennemin Kızıl Hakikati TIKLA PDF İNDİR !
Harry D'amour, ona gelen doğaüstü cinayet vakalarını çözümleyen bir dedektiftir. Birçok düşmanı vardır ancak bu düşmanlardan en azılısı Pinhead'dir. Pinhead'i dedektifin en azılı düşmanı yapan şeyse, ona nasıl zarar vereceğini biliyor oluşudur.

Dedektif D'amour'a iş veren, aynı zamanda hayaletlerle konuşarak doğaüstü olayları çözmesine de yardım eden arkadaşı, dedektifin gözleri önünde kaçırılır. Dedektif ise arkadaşını kurtarmak için onu kaçıran Pinhead'i evine, yani Cehennem'e kadar takip eder.

Büyük hesaplaşma yakındır. İyi ve kötünün dünya kurulduğu günden bu yana süren savaşı, hız kesmeden devam etmektedir. Ancak bu sefer cepheler, kötülüğün topraklarında kurulmuştur. Yani Cehennem'de… Clive Barker'ın müthiş hayal gücü sizi kendine hayran bırakacak. Cehennem'in Kızıl Hakikati, kötülük anlayışınızı derinden sarsmaya geliyor.

"Clive Barker'ı okuyunca, daha önce okuduklarınızın gücünü sorgulayacaksınız."
-Stephen King-

"Hayal gücü ve anlatım yeteneğiyle hayranlık uyandıran sıra dışı bir yazar."
-JG Ballard-

"Günümüzün en yaratıcı isimlerinden biri Clive Barker. En derindeki korkularımızı bile biliyor. Bunları anlatırken de bizi harekete geçiriyor. Ürkütücü ama gerçek."
-Quentin Tarantino-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 448

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap Cehennemin Kızıl Hakikati TIKLA PDF İNDİR !Cehennemin Kızıl Hakikati TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Cehennemin Kızıl Hakikati, Clive Barker

Yorum Gönder