18 Şubat 2022

Cambazlar Savaşı Yitirdi Adnan Özyalçıner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Adnan Özyalçıner
Çevirmen: Adnan Özyalçıner

Cambazlar Savaşı Yitirdi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adnan Özyalçıner olan ve Manos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cambazlar Savaşı Yitirdi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cambazlar Savaşı Yitirdi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cambazlar Savaşı Yitirdi TIKLA PDF İNDİR !

Cambazlar Savaşı Yitirdi Yazarı Kimdir ?

Cambazlar Savaşı Yitirdi yazarı Adnan Özyalçıner 'dır. Adnan Özyalçıner yazdığı bu eserle Haldun Taner Öykü Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Cambazlar Savaşı Yitirdi PDF indir oku

Cambazlar Savaşı Yitirdi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Manos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cambazlar Savaşı Yitirdi TIKLA PDF İNDİR !

Cambazlar Savaşı Yitirdi TIKLA PDF İNDİR !

1950 kuşağının en önemli öykücülerinden ve 2019 İstanbul Kitap Fuarı "Onur Yazarı" Adnan Özyalçıner 12 eserden oluşan tüm öyküleriyle Manos Kitap'ta…

1991 Haldun Taner Öykü Ödülü de kazanan Cambazlar Savaşı Yitirdi'yle usta yazar Adnan Özyalçıner, İstanbul'un arka sokaklarından alarak heybesinde biriktirdiği hikâyeleri paylaşıyor ve okuyucularını İstanbul surlarının çevresinde gezintiye çıkarıyor. Hayata dair her çelişkinin insanı gülümseterek düşündürebilecek yanlarını hatırlatıyor. Düşle gerçeği, gerçek ile gerçeküstünü birbiriyle eşleştiriyor. Öykülerde bazen birini, bazen ötekini öne çıkarırken dünden bugüne, oradan geleceğimize uzanan kurgular örüyor.

"Cambazlar Savaşı Yitirdi öyküsü de İstanbul surlarının çevresinde geçiyor. O günden beri öykülerimde surlardan hemen hemen hiç uzaklaşmadım. Öykülerimin, belki de İstanbul'un simgesi oldu bu yıkık duvarlar. Buradaki insanlar. Kenar mahalleler ve bütün bir yaşam."

(Tanıtım Bülteninden)

Cambazlar Savaşı Yitirdi TIKLA PDF İNDİR !Cambazlar Savaşı Yitirdi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Cambazlar Savaşı Yitirdi, Adnan Özyalçıner

Yorum Gönder