5 Şubat 2022

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Ekin Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler Yazarı Kimdir ?

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler PDF indir oku

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ekin Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Çok geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Arap halklarının nesir ve şiirle alakalı mahsullerinin tamamının araştırılmasının ve incelenmesinin çok zor olduğu şüphe götürmez bir gerçektir. Bu sebeple, Arap Dili ve Edebiyatı öğrencilerinin istifade edebilecekleri bir eser olarak hazırladığımız bu "Modern ve Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler" kitabında, muasır Arap şairlerinin ancak bazılarına yer verebildik.

Kitapta serbest vezinde yazılmış şiirlerle birlikte aruz vezninde yazılmış şiirleri de bulacaksınız. Kasideleri uzunluk sırasına göre seçtik ve çok uzun olan kasidelerin bazı kıtalarını çıkardık. Sayfaların alt kenarında şairlerin kısa özgeçmişlerinden bahsettik. Şiirlerin çevirisinin öğrenci tarafından yapılmasının kendisi için daha faydalı olacağını düşünerek, şiirlerin çevirisine yer vermedik.

Büyük bir kısmı hayatta olmayan şairlerin eserlerinden derlediğimiz bu kitabın, Arap Dili ve Edebiyatı ile ilgilenen öğrencilere faydalı olacağını umuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Çağdaş Arap Şiirinden Seçmeler,

Yorum Gönder