12 Şubat 2022

Bizim Unuttuğumuz Şey Mahmut Şenol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Mahmut Şenol
Çevirmen: Mahmut Şenol

Bizim Unuttuğumuz Şey indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Şenol olan ve Tefrika Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bizim Unuttuğumuz Şey eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bizim Unuttuğumuz Şey ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bizim Unuttuğumuz Şey TIKLA PDF İNDİR !

Bizim Unuttuğumuz Şey Yazarı Kimdir ?

Bizim Unuttuğumuz Şey yazarı Mahmut Şenol 'dır. Mahmut Şenol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bizim Unuttuğumuz Şey PDF indir oku

Bizim Unuttuğumuz Şey indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tefrika Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bizim Unuttuğumuz Şey TIKLA PDF İNDİR !

Bizim Unuttuğumuz Şey TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamın kendini var ettiği ayrıntılarda derme çatma hayatlar sürenlerin, kendine sorduğu sorulara cevap bulamayanların, yoldan geçenlerin, evde oturanların, kalmak için gidenlerin, öylece durup seyredenlerin ve sair insandan sebep pek çok olup bitmiş meselenin içinde gezinen Mahmut Şenol, Bizim Unuttuğumuz Şey'le zamanın tozunu alan hikâyeler anlatıyor.



"Bir şeyi bilmiyordu, benimki, benim eşim; tıpkı kaçakların ailelerinin bilmediği gibi… Bizim unuttuğumuz bir şeyi, adına aşk denilen, hiçbir aklın tezgahına uymaz, cendereye gelmez, tornaya girmez, hasılı satsan satılmaz, atsan atılmaz, beş para etmez bir hissi yaşıyorlardı. Hele aşıklar bir dudak dudağa gelmeye görsünler, dem çeken güvercin gibi sesle öpüşürler; işte unuttuğumuz buydu."



(Tanıtım Bülteninden)



Bizim Unuttuğumuz Şey TIKLA PDF İNDİR !Bizim Unuttuğumuz Şey TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bizim Unuttuğumuz Şey, Mahmut Şenol

Yorum Gönder