17 Şubat 2022

Biraz Dolaşacağım Şexo Filik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Şexo Filik
Çevirmen: Ercan y Yılmaz

Biraz Dolaşacağım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şexo Filik olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Biraz Dolaşacağım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Biraz Dolaşacağım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Biraz Dolaşacağım TIKLA PDF İNDİR !

Biraz Dolaşacağım Yazarı Kimdir ?

Biraz Dolaşacağım yazarı Şexo Filik 'dır. Şexo Filik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Biraz Dolaşacağım PDF indir oku

Biraz Dolaşacağım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Biraz Dolaşacağım TIKLA PDF İNDİR !

Biraz Dolaşacağım TIKLA PDF İNDİR !
Mehmet Dicle, Helim Yüsiv, Bawer Rüken, Amed Çeko Jiyan, Brahim Ronizer, Fatma Savci, Mihemed Şarman, Lorin S Doğan, Sidar Jir, Lokman Ayebe, H. Kovan Baqi, Yaqob Tilermeni...

Büyük çoğunluğu Türkiye'de yaşayan, öykülerini anadillerinde, Kürtçe yazan genç öykücüler...

Öykülerin Türkçe çevirilerini Şexo Filik, editöryal hazırlıklarını Ercan y Yılmaz yaptı. Okuyunca göreceksiniz, Kürt edebiyatı, geleneksel anlatım sanatlarını kullanarak toplumla kültürel bir bağ kurmakla kalmıyor, gerçekçi edebiyat geleneğini, modern ve postmodern anlatı yöntemlerini ve ülkemizde öykünün bugün geldiği noktanın tüm olanaklarını Kürtçeye taşıyor. Bu başarılı yazarların çizdiği manzaranın acısını, yarasını ve mizahını elinizdeki kitapta bulabilirsiniz. İyi okumalar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Biraz Dolaşacağım TIKLA PDF İNDİR !Biraz Dolaşacağım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Biraz Dolaşacağım, Şexo Filik

Yorum Gönder