12 Şubat 2022

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? Donatella Rizzati Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Donatella Rizzati
Çevirmen: Eren Cendey

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Donatella Rizzati olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? Yazarı Kimdir ?

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? yazarı Donatella Rizzati 'dır. Donatella Rizzati yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? PDF indir oku

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? TIKLA PDF İNDİR !

Viola Consalvi çiçeklerle, otlarla, yapraklarla ne yapacağını çok iyi biliyor. Hangisini neyle karıştıracağını, hangisini hangi sorunun tedavisinde kullanacağını. Mesela biraz lavanta gerginliği alır. Hatmi çiçeği özgüven ve iradeyi düzenler. Bach çiçekleri ise biten bir sevdanın ardından en güzel devadır. Hepsi gereken miktarda olmalı, gerektiği kadar içilmeli…
Viola çok sevdiği bitkilerden, şifalardan uzaklaşacak kadar yasta. Hayat ondan kocasını almış. Her şey katlanılmaz olduğunda nihayet gerekeni yapıyor. Kendini toplayıp üniversite yıllarını geçirdiği Paris'e, Montmartre'ın tepelerinde büyülü bir dünyadan kopup gelmiş gibi duran küçük aktara gidiyor. Burada hem bitkilerle mucizeler yaratıp etrafına faydalı olacak hem de acılarını sağaltacak.
Bu güzel kokulu dünyada cesur bir kadının Paris sokaklarında geçmişin üstesinden gelişine tanıklık etmeye var mısınız? Peki siz olsaydınız ne yapardınız? Yeniden Doğmak İçin Bir Bitki Çayı Alır mıydınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? TIKLA PDF İNDİR !

23.12.2018

Kafa dağıtıcı bir kitap

Özellikle doğal bitki özlü çaylara ve kremlere meraklı olanlar için hem hikaye anlatan hem de çay ve krem tarifleri veren hoş bir kitap. Konu gereksiz uzatılmış olsa da yazımı akıcı

Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Bitki Çayı Alır Mıydınız?, Donatella Rizzati

Yorum Gönder