21 Şubat 2022

Bazıları Acı Seçer Sezen Varlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Sezen Varlı
Çevirmen: Sezen Varlı

Bazıları Acı Seçer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sezen Varlı olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bazıları Acı Seçer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bazıları Acı Seçer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bazıları Acı Seçer TIKLA PDF İNDİR !

Bazıları Acı Seçer Yazarı Kimdir ?

Bazıları Acı Seçer yazarı Sezen Varlı 'dır. Sezen Varlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bazıları Acı Seçer PDF indir oku

Bazıları Acı Seçer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bazıları Acı Seçer TIKLA PDF İNDİR !

Bazıları Acı Seçer TIKLA PDF İNDİR !

İçe, içine doğru yazıyor Sezen Varlı. Dizelerle harmanlanmış metinlerinde kendini arıyor ve yok olmamak için yazıyor. Ama belki de en çok annesinin çocukluğu ölmesin, diye yazıyor.Yarattığı anlamlar zaman zaman kırılganlaşıyor. 'Nasıl da o bir varmış, kim yokmuş' derken son bir gayretle masallarına sarılıyor. Hiç unutulmasın, diye. İçinde durmadan harlanan aşkına karanlık bir kıyıdan sesleniyor. 'Hiç sevmedim ben seni', başlıklı yazısında; benim dünyamda hiç yerin olmadı senin, anlamı yok varlığının derken, aslında gel beni birlikte bulalım, diye yakarıyor sevgilisine...

Sevgili Sezen Varlı, güzel bir yol aralamışsın kendine. Ama burada kalma. Hep daha derine, daha derine...

- Cezmi Ersöz -

(Tanıtım Bülteninden)

Bazıları Acı Seçer TIKLA PDF İNDİR !Bazıları Acı Seçer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bazıları Acı Seçer, Sezen Varlı

Yorum Gönder