13 Şubat 2022

Bağrıyanık Ömer Mahmut Yesari Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,01 TL
Yazarı: Mahmut Yesari
Çevirmen: Mahmut Yesari

Bağrıyanık Ömer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Yesari olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bağrıyanık Ömer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bağrıyanık Ömer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bağrıyanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Bağrıyanık Ömer Yazarı Kimdir ?

Bağrıyanık Ömer yazarı Mahmut Yesari 'dır. Mahmut Yesari yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bağrıyanık Ömer PDF indir oku

Bağrıyanık Ömer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bağrıyanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Bağrıyanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Hacı Hafız, Bakır Efe'ye hınçla, kinle diş geçiriyordu. Çocuk ne bilir, öyle mi? Ömer'e, Sazlıklı çobanın yavrusu sarı köpeğini git, dizine yatır da okşa... diyen mi olmuştu?

Hacı Hafız, oynasın, eğlensin, avunsun diye ne köpekten ne kuşlar bulmuş, getirmişti de hiç birinin yüzüne bakmamış; birine elini sürmemişti. Ömer, ne düşünmüş, aklından ne hayaller, ne hatıralar geçmiş de Hacı Hafız'ın bağ yolunda yavruladığını söylediği köpeği aramaya çıkmıştı.

Yavrularını emziren her ana hayvan, canını ortaya atar da topal karıncayı bile yanına yanaştırmazdı. Nasıl olmuştu da. garip Ömer'ciğin dizine başını koymuş, küçük elleriyle okşasın diye boynunu uzatmıştı? Hacı Hafız, onu gördüğü günden beri haraptı. hasta idi.

(Tanıtım Bülteninden)

Bağrıyanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !Bağrıyanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bağrıyanık Ömer, Mahmut Yesari

Yorum Gönder