22 Şubat 2022

Babası Yarası Olanlar Duygu Batu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Duygu Batu
Çevirmen: Duygu Batu

Babası Yarası Olanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Duygu Batu olan ve Yediveren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 136 sayfalık Babası Yarası Olanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Babası Yarası Olanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Babası Yarası Olanlar TIKLA PDF İNDİR !

Babası Yarası Olanlar Yazarı Kimdir ?

Babası Yarası Olanlar yazarı Duygu Batu 'dır. Duygu Batu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Babası Yarası Olanlar PDF indir oku

Babası Yarası Olanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yediveren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 136 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Babası Yarası Olanlar TIKLA PDF İNDİR !

Babası Yarası Olanlar TIKLA PDF İNDİR !

Gidenlerin arkasından her zaman ağlanır mı? Bir cenaze töreninde canı çok yandığı hâlde ağlayamayan insanlar biliyorum. Acılar her zaman olağan değildir. Her zaman aynı şekilde belirmezler. Her zaman gözyaşı doldurmazlar. Bazen sadece içinde yaşarsın, sessiz sedasız. Kimselere bir şey yansıtamadan… En büyük acı da odur aslında. Gizli kalan acı... Seni içinden kemirir. Sessiz sessiz eritir seni.

Sen daha ne olduğunu anlayamamışken bir anda kendini dipsiz bucaksız bir kuyunun tepesinde bulursun. Kimsenin ahını almadığını düşünürsün. Oysa bir sebebi olmalı bu acının! Ama bazen yoktur.

Korkma, eğer öldürmeyen acı gerçekten güçlendiriyorsa, zırhlanıyorsun demektir. Seni bundan sonra asla hiçbir şey üzemez. Sen asla bundan daha kötüsünü yaşamayacaksın.

(Tanıtım Bülteninden)

Babası Yarası Olanlar TIKLA PDF İNDİR !Babası Yarası Olanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Babası Yarası Olanlar, Duygu Batu

Yorum Gönder