20 Şubat 2022

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var Poppy J. Anderson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Poppy J. Anderson
Çevirmen: Gül Gürtunca

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Poppy J. Anderson olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var Yazarı Kimdir ?

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var yazarı Poppy J. Anderson 'dır. Poppy J. Anderson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var PDF indir oku

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var TIKLA PDF İNDİR !

Almanya'nın severek okunan yazarlarından Poppy J. Anderson okurlarına üç kitaplık lezzetli mi lezzetli aşk romanları sunuyor! "Aşkın Tadı" isimli dizide romanların konuları da değişiyor,kahramanlar da… Değişmeyen tek şey, birbirinden lezzetli yemekler! Dizinin ilk kitabı ise İçinde Aşk Var!

Andrew Knight, Boston'ın yemek dünyasında parlayan bir yıldız. Otuzlarının başında olmasına rağmen restoranında sunduğu dillere destan yemeklerin yaratıcısı. Ama artık tükenmiş durumda. Kafasını toplamak, tatil yapmak için Maine'e doğru yola çıkıyor. Yolda karşısına çıkan arabaya son anda çarpmamayı başarsa da bu kazayla hayatı tamamen değişecek. Çünkü sürücü huysuz, inatçı, güzeller güzeli bir kadın: Brooke Day! Üstelik o da ailesinin restoranını işletmeye çalışan bir şef…

Ne var ki Andrew, Brooke'a şef olduğunu söylememeye karar veriyor. Andrew ile Brooke birbirinden lezzetli yemekler yapıp yerken aralarındaki çekime karşı koyabilecekler mi? Peki ya Andrew'un ufak yalanı ortaya çıkacak mı?

İçinde Aşk Var, elinizden bırakamayacağınız, iştahınızı kabartacak muhteşem bir aşk hikâyesi! Bu romandaki tariflerin gizli malzemesi aşk, anlayacağınız!

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Aşkın Tadı 1-İçinde Aşk Var, Poppy J. Anderson

Yorum Gönder