14 Şubat 2022

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü Mahmut Soydan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Mahmut Soydan
Çevirmen: Mahmut Soydan

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Soydan olan ve Tün yayınevinin yayınlamış olduğu, 440 sayfalık Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü yazarı Mahmut Soydan 'dır. Mahmut Soydan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü PDF indir oku

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tün yayınevi tarafından yayınlanan, 440 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

"Tarihi mukadderat, Ankara'yı Türk inkılâbının en mühim sahnesi yaptı. Ankara'nın kendine göre öyle esprileri, hâdiselerin içine gizlenmiş öyle hususiyetleri var ki, Türk inkılâbının bütün manasını anlamak için mutlaka bu inceliklere dalmak lâzımdır: Ankara, inkılâbımıza o kadar karışmıştır!

Elimizde bir "Ankaralının defteri" var. Bu defterde milli inkılâbın tâ ilk günlerinden itibaren hâdiseler günü gününe kaydedilmiş. Bunların içinde Gazi'nin ilk günlere ait faaliyetine, mecliste ve hariçte yürüttüğü politikanın hususiyetine, birinci ve ikinci Büyük Millet Meclislerinin içyüzüne, millet kürsüsünde ve koridorlardaki müspet ve menfi çalışmalara, cephe hayatına, ilk günlerin türlü türlü zihniyet ve telâkkilerine, hâsılı Ankara'nın umumî ve hususi hayatına dair bugüne kadar işitilmemiş pek meraklı intibalar var.

İnkılâp tarihinin karanlıklarda kalmış birçok noktaları var. Bunları aydınlatacak ışığı bu notlarda bulacaksınız."

(Tanıtım Bülteninden)

Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Ankaralının Defteri - Milli Mücadele Günlüğü, Mahmut Soydan

Yorum Gönder