4 Şubat 2022

Amerika'nın Yasak Hikayesi Dario Fo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Dario Fo
Çevirmen: Dilek Silahdaroğlu

Amerika'nın Yasak Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dario Fo olan ve Habitus Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Amerika'nın Yasak Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Amerika'nın Yasak Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Amerika'nın Yasak Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Amerika'nın Yasak Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Amerika'nın Yasak Hikayesi yazarı Dario Fo 'dır. Dario Fo yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Amerika'nın Yasak Hikayesi PDF indir oku

Amerika'nın Yasak Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Habitus Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Amerika'nın Yasak Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Amerika'nın Yasak Hikayesi TIKLA PDF İNDİR ! Beyaz adamlar bana dürüst davranmadılar. Ben onların barış davetlerine gittim. Bana eşlik eden kardeşlerimin hiçbiri arkasında silah saklamıyordu. Düşüncelerimiz ve ellerimiz gibi silahsızdık. Konuşmak için bir masanın etrafına oturduğumuzda ise, kendimi el ve ayak bileklerimden iplerle bağlanmış buldum. İşte o zaman anladım ki aldatmak, beyaz adamın hayat felsefesiydi. Ben üzerinde yaşadığım toprakları seviyorum, benim vücudum bu toprağın tozundan yaratıldı; Büyük Ruh bu topraklarda yürümek için bana bacaklarımı verdi; burada yaşamak için ellerimi; bu topraklardaki gölleri, nehirleri, ormanları görebilmek ve avlanmak için gözlerimi; ve en sonunda da düşünmek için bir beyin verdi. Benim duygularım gibi sıcak ve aydınlık olan güneş, bizi ısıtmak ve ekinlerimizi güçlü kılmak için parlar. Ay ise, bizi bırakan savaşçıların, babalarımızın, eşlerimizin ve çocuklarımızın ruhlarını taşır. Buraya gelen beyaz adam solgun ve hasta büyür; neden barış içinde yaşayamıyoruz? Ben beyaz adamın düşmanıyım. Onunla barış içinde yaşayabilirdim, ama beyaz adam önce atlarımızı, sonra hayvanlarımızı çaldı ve bizi kandırarak topraklarımızı elimizden aldı. Beyaz adamlar bataklıklardaki yapraklar gibi zayıf ve her yıl daha da zayıflıyorlar. Bizi vurabilirler, kadınlarımızı ve çocuklarımızı kaçırabilirler, kollarımızı ve bacaklarımızı zincirleyebilirler, ama Kızılderili'nin ruhu hep özgür kalacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Amerika'nın Yasak Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Amerika'nın Yasak Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Amerika'nın Yasak Hikayesi, Dario Fo

Yorum Gönder