6 Şubat 2022

Altı Ay Bir Güz Bilge Karasu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,08 TL
Yazarı: Bilge Karasu
Çevirmen: Bilge Karasu

Altı Ay Bir Güz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bilge Karasu olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Altı Ay Bir Güz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Altı Ay Bir Güz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Altı Ay Bir Güz TIKLA PDF İNDİR !

Altı Ay Bir Güz Yazarı Kimdir ?

Altı Ay Bir Güz yazarı Bilge Karasu 'dır. Bilge Karasu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Altı Ay Bir Güz PDF indir oku

Altı Ay Bir Güz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Altı Ay Bir Güz TIKLA PDF İNDİR !

Altı Ay Bir Güz TIKLA PDF İNDİR !
"İstediğim, denizi yazmak. Zümrütlerin, gökyakutların sabrını; ağaçların tarihsizliğini...Bir tek kıyısını kavrayabildiğimiz, anlamını ancak bir tek kıyısıyla kurduğumuz denizin öyküleri yoktur bir kara adamı için. Yolculuklara, ister gerçek ister düşsel olsunlar, yakıştırdığımız son, öbür kıyıda bitse bile, deniz gene tek kıyılıdır, üzerinde yaşayıp çalışan biri olmadıkça. Deniz, kara adamının yalnız sınırlarını kaldırışı değil, sınır düşüncesini içinden çıkarıp atıvermesidir. Her şeyin bir aradalığının bir yerde başlaması ya da bitmesidir. İstediğim, denizi yazmaktı. Her şeyin bir aradalığına yenik düşeceğimi bile bile."



Sayfa Sayısı: 88

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Altı Ay Bir Güz TIKLA PDF İNDİR !Altı Ay Bir Güz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Altı Ay Bir Güz, Bilge Karasu

Yorum Gönder