17 Şubat 2022

Alma Mahler veya Sevilme Sanatı Françoise Giraud Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Françoise Giraud
Çevirmen: Ayşe Öktem

Alma Mahler veya Sevilme Sanatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Françoise Giraud olan ve Pan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alma Mahler veya Sevilme Sanatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alma Mahler veya Sevilme Sanatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alma Mahler veya Sevilme Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Alma Mahler veya Sevilme Sanatı Yazarı Kimdir ?

Alma Mahler veya Sevilme Sanatı yazarı Françoise Giraud 'dır. Françoise Giraud yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Alma Mahler veya Sevilme Sanatı PDF indir oku

Alma Mahler veya Sevilme Sanatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alma Mahler veya Sevilme Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Alma Mahler veya Sevilme Sanatı TIKLA PDF İNDİR !
Yetenekli bir kadındır Alma, çekicidir, yetenekli erkeklere hayrandır. Viyana'nın 1900'lerin başındaki hareketli kültür hayatı içinde önemli bir yeri vardır. 17 yaşındayken Wagner repertuvarını ezbere bilen, 20 yaşındayken 100 kadar lied bestelemiş bulunan bu genç kadın, "Bundan böyle tek bir mesleğin var, beni mutlu etmek. Besteci rolü de, çalışan rolü de bana düşüyor; seninki ise seven bir yoldaş, anlayışlı bir arkadaş rolü." diyen Mahler'in isteğini kabul ederek onunla evlenir.

Oysa bu rol Alma'ya göre değildir. O da çıkışı yeni sevgililerde bulur. Aldatır, yıkar, ama hayatına giren bütün erkeklerin yeteneklerinin doruklarında eser vermelerini sağlar, hayatındaki erkekleri birer tanrı yapar.

Mahler, Gropius, Kokoschka, Werfel onun kare asıdır, ama diğerleri de Alma'nın yüksek yaratıcı enerjisini kullanırlar.
Müzik dünyası erkeklerin gölgesinde kalan yetenekli kadınlarla doludur. Alma Mahler'in mektuplar ve anı defterlerinden alıntılarla zenginleştirmiş öyküsü de bunlardan biri...



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pan Yayıncılık Alma Mahler veya Sevilme Sanatı TIKLA PDF İNDİR !Alma Mahler veya Sevilme Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Alma Mahler veya Sevilme Sanatı, Françoise Giraud

Yorum Gönder