22 Şubat 2022

Abidin Dino - Ezeli Sürgün Ece Sözkesen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Ece Sözkesen
Çevirmen: Ece Sözkesen

Abidin Dino - Ezeli Sürgün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ece Sözkesen olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 152 sayfalık Abidin Dino - Ezeli Sürgün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Abidin Dino - Ezeli Sürgün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Abidin Dino - Ezeli Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

Abidin Dino - Ezeli Sürgün Yazarı Kimdir ?

Abidin Dino - Ezeli Sürgün yazarı Ece Sözkesen 'dır. Ece Sözkesen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Abidin Dino - Ezeli Sürgün PDF indir oku

Abidin Dino - Ezeli Sürgün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 152 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Abidin Dino - Ezeli Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

Abidin Dino - Ezeli Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

"Yeryüzünde garip bir saklambaç oyunu oynamıştık, hep beraber, telaşlar içinde ayrılıp buluşmuştuk tekrar ayrılmak üzere. Dön dolaş Türkiye vardı içimizde, içinde ya da dışında Türkiye'nin, Türkiye vardı."

- Abidin Dino -

Gazetecidir, karikatüristtir, senaristtir, yazardır, şairdir ama en çok da ressamdır Abidin... Kara kuru, kavruk bir oğlan gibi görünür ama siyasi görüşüyle fazlasıyla komünist, hayranlık uyandıran elleri muazzam yetenekli, cesur, zarif, özgün bir adam... Üstelik sevdiğine yürekten bağlı bir âşık...

Abidin Dino'nun şairlerle, yazarlarla, aydınlarla, sanatla, sürgünle, aşkla, umutla ama ne yazık ki siyasi baskılarla dolu yaşamını soluksuz okuyacaksınız...

(Tanıtım Bülteninden)

Abidin Dino - Ezeli Sürgün TIKLA PDF İNDİR !Abidin Dino - Ezeli Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Abidin Dino - Ezeli Sürgün, Ece Sözkesen

Yorum Gönder